In Heusden werken we samen met verschillende partijen hard aan duurzaamheid. Als gemeente staan we aan de lat om de gemeentelijke gebouwen te verduurzamen. Onze ambitie is om 11 gebouwen in 2030 energieneutraal te hebben. De ingrijpende verbouwing van zwembad Die Heygrave staat op het punt van beginnen. Deze verbouwing heeft ook gevolgen voor de dienstverlening van Die Heygrave. Hieronder hebben we een opsomming van veelgestelde vragen met antwoorden per thema opgesteld. 

Verduurzaming Die Heygrave

Op onze website en de socials van Die Heygrave en de gemeente Heusden houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Tijdens de uitvoering van de bouwwerkzaamheden maken wij gebruik van de ‘Van der Horst BouwApp’. Via deze app blijf je op de hoogte van de bouwwerkzaamheden. Je kunt de app als volgt downloaden:

  • Zoek in de Appstore of Google Play Store op: Van der Horst Bouwapp;
  • Download gratis de app;
  • Zoek in de app naar ‘Verduurzaming zwembad Die Heygrave’;
  • Open het project en klik op ‘volgen’;
  • Selecteer de betreffende doelgroep.

Nee, de prijzen worden zoals altijd vanaf januari aangepast na vaststelling van de begroting. De gasprijs heeft hier geen invloed op omdat we na de verduurzaming een geheel gasloos zwembad hebben.

Zwemlessen

Extra zwemlessen

Je kunt een aangekochte extra les tot een uur van te voren verzetten naar een beschikbare les in hetzelfde onderdeel. Kun je toch niet dan  worden de kosten voor een extra les niet retour gegeven.

 

Stichting Leergeld vergoedt de kosten voor een extra zwemles niet. Je betaalt zelf de kosten voor de extra zwemles.

We bieden extra zwemlessen aan zodat de kinderen zich beter kunne voorbereiden op het behalen van het zwemdiploma. We kunnen niet garanderen dat uw kind kan afzwemmen of doorstromen na het volgen van de extra zwemlessen. 

Nee, de extra zwemlessen worden door verschillende zwemonderwijzers gegeven.

Nee, tijdens de extra zwemlessen oefenen we niet met kleding.

Nee, alleen de vaste zwemonderwijzer van jouw kind houdt de vorderingen bij tijdens de reguliere zwemlessen. Deze worden geregistreerd in de scoremodule. 

We verwachten dat dit meevalt. We adviseren om tijdens de zomervakantie met jouw kind te blijven oefenen.

Groepsles

Ja, bij de aanschaf van de leskaart houden we rekening met de periode waarin het zwembad gesloten is. 

Recreatief zwemmen

Ja, bij de aanschaf van de badenkaart houden we rekening met de periode waarin het zwembad gesloten is. 

Inschrijven