Vanaf zaterdag 25 september worden de coronamaatregel versoepeld en komt de verplichting van de 1.5 meter regel te vervallen. Wat betekent dit voor je bezoek aan Die Heygrave? 

Afstand in de accommodatie
De 1.5 meter komt te vervallen, houd echter gepaste afstand.

Reserveren
Reserveren is niet meer nodig, maar wel handig. Koop je ticket online, dan heb je het voordeel dat je niet langs de kassa moet.

Routes
De corona looproutes komen voor bezoekers, verenigingen en huurders te vervallen.
We gaan de "oude" looproute gebruiken om naar het zwembad(en) te gaan, deze is via de kleedkamers, toiletten en de douches.

Kleedkamers
Alle kleedkamers zijn weer open.

Föhn
Zijn weer beschikbaar.

Douches
Alle douches zijn weer in gebruik, houd rekening met elkaar bij grote druktes.

Horeca
Alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

Zwemles

 • 10 minuten vóór de lestijd kun je je kind aanmelden bij het tourniquet.
 • Bied je zwempas nogmaals aan bij het tourniquet om toegang te krijgen als begeleider.
 • loop met je kind naar de kleedkamers, je kan gebruik maken van de kleine of grote kleedkamers.
 • Je kleedt je om en wacht in de kleedkamer totdat een zwemonderwijzer de kinderen komt ophalen.
 • Laat geen kleding in de kleine kleedkamers hangen, maak gebruik van de kluisjes.
 • Hierna verlaat je de kleedkamers en kun je plaats nemen in de koffiecorner of in de buitentuin.
 • 5 minuten voor het einde van de zwemles worden de kinderen weer teruggebracht naar de kleedkamers.
 • Na het omkleden verlaat je het zwembad via de receptie.

Banen zwemmen
Door de positieve reacties van de bezoekers blijven de twee lijnen in het water liggen. Het wedstrijdbad is verdeeld in drie zwemvakken; rustig, middel en snel.

Gezinszwemmen
De tijdsblokken op zondagochtend blijven.

Webshop
Je kunt online een ticket kopen voor:

 • Banen zwemmen
 • Gezinszwemmen
 • Jeugdmiddag
 • Oefenuur en gezinszwemmen
 • Recreatief zwemmen baby - peuter
 • Bijles borst- en rugcrawl
 • Bijles school- en rugslag
 • Bijles duiken en onderwaterzwemmen 

Zijn er dringende zaken stuur dan een mail naar info@zwembaddieheygrave.nl 
>Coronaprotocol per 1 september 2021

Groepsles


Wil je graag aan je conditie, spierkracht of uithoudingsvermogen werken? Probeer dan één van onze groepslessen! Iedereen heeft zijn eigen doelen en daarom zijn er ook verschillende lessen. De lessen worden in één van onze baden of in een combinatie van beide gegeven.
Bekijk hieronder ons aanbod. 


Wedstrijdbad
diepte: 120 – 380 cm | temperatuur: 27,5 graden

Doelgroepenbad
diepte: 0 – 140 cm | temperatuur: 32 graden

 

Ga jij de uitdaging aan? Wil jij iedere week deelnemen aan een pittige work-out van een half uur en helemaal tot het uiterste gaan? Dan is aquabootcamp wat voor jou. Tijdens deze full body workout, onder leiding van opzwepende muziek en verschillende materialen ga jij met hoge intensiteit aan de slag om fitter en sterker te worden. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.

Check de lesdagen en -tijden

Is een pittige work-out van een half uur voor jou niet voldoende? Probeer dan aquabootcamp+! 

Voordat de bootcamp begint kun je nog deelnemen aan een andere les van 45 minuten. Je hebt de keuze uit aquarobics en aquafit. Hierbij werk je aan je uithoudingsvermogen. Daarna volgt een aquabootcamp-les van een half uur. Hierbij werk je aan je kracht en conditie door middel van oefeningen in het water en op de kant. Bij aquabootcamp+ train je dus 75 minuten! Doe je mee? 
Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad en eventueel wedstrijdbad (aquafit). Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check de lesdagen en -tijden 

Houd jij van zwemmen en wil je je algemene fitheid verbeteren en/of onderhouden? Doe dan een keer mee bij aquafit. 
Door het gebruik van verschillende materialen en gevarieerde oefeningen werk jij aan je algemene fitheid. Door middel van stimulerende muziek blijf je gedurende 45 minuten flink bezig! 
Deze les wordt gegeven in het wedstrijdbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.

Check de lesdagen en -tijden
 

Wil jij je uithoudingsvermogen, spierkracht én algemene fitheid verbeteren of onderhouden? Probeer dan een lesje aquapower! 
Tijdens deze les van ander halfuur ga je aan de slag met verschillende materialen in het wedstrijdbad én het doelgroepenbad. Door het tempo van de muziek word jij gestimuleerd tot het uiterste te gaan en heb je na iedere les een voldaan gevoel. Deze les wordt gegeven in het wedstrijdbad én doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check de lesdagen en -tijden

Deze stimulerende les is gericht op de verbetering van je uithoudingsvermogen en spierkracht. Op het opzwepende tempo van de muziek ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Na iedere les heb je het gevoel dat je wat hebt gedaan maar doordat de les wordt gegeven in het warme water is de kans op spierpijn kleiner. Wil jij je uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren in een gevarieerde les? Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check de lesdagen en -tijden 

Word je wat ouder en voel je dat aan lijf en leden? Kom dan gezellig meedoen bij aquavitaal. 
Door het lekkere warme water worden de spieren versoepeld en kun je op het gemakje werken aan de algemene fitheid. Maak tijdens de les een praatje met je medezwemmers en zing mee met de achtergrondmuziek. Na de les kun je een gratis kopje koffie drinken en praten over de laatste nieuwtjes. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check de lesdagen en -tijden

Liever niet te hard van stapel lopen maar wel lekker sporten? Probeer dan eens een les Aquavitaal+. Doordat je in diep én ondiep water traint is de schokbelasting lager en komen de spieren lekker los. Daarnaast werk je ook nog aan je algemene fitheid en worden de spieren gestimuleerd. Je maakt gebruik van verschillende materialen en je zwemt in het wedstrijdbad én doelgroepenbad. Lekker gevarieerd dus! Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check hier de lesdagen en -tijden 

Advies gekregen om meer te bewegen? Of heb je last van een blessure of chronische pijnklachten die de algemene gezondheid beperken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om hieraan te werken. Onder deskundige begeleiding werk je in warm water aan je persoonlijke doelen. Door het warme water en de juiste oefeningen komt er weinig druk op de gewrichten en spieren en kun je op de juiste wijze werken aan je gezondheid. Het bevordert de conditie en heeft een positief effect op de glucosewaarden en de hart- en bloedvaten. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


> Check hier de lesdagen en -tijden

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat bewegen goed is voor mensen met borstkanker of die borstkanker gehad hebben. Tijdens deze les ben je in ondiep, warm water bezig met verschillende, passende oefeningen. Door het warme water is de kans op blessures kleiner. Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag met je persoonlijke doelen. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.

Check de lesdagen en -tijden
 

Nooit te oud om te leren! De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawltechniek wil aanleren of verbeteren. Iedere 10 weken start een borstcrawlcursus en ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Door middel van persoonlijke tips en adviezen leer jij in 10 weken de techniek beter te beheersen. 

Neem voor meer informatie contact op met Zwembad Die Heygrave, telefoon (073) 649 47 44. E-mailen kan ook: info@zwembaddieheygrave.nl.

Wil jij samen met je kleintje waterpret beleven in lekker warm water? Doe dan mee met de baby/peuterlessen. Deze lessen van een half uurtje zijn bedoelt voor een ouder/verzorger met een kind van 4 maanden tot 4 jaar. Tijdens deze lessen worden de kinderen spelenderwijs vertrouwd in het water.
Spetteren, drijven, springen en survival zwemmen zijn onderdelen die worden behandeld tijdens de lessen. Per leeftijd wordt er naar bepaalde onderdelen toegewerkt, iedere week een speelse en uitdagende les!
Als je kind 4 jaar is kan hij/zij doorstromen naar de kleuterlessen. Vanaf 4,5 jaar kan hij/zij starten met de ABC lessen. 

Door de coronamaatregelen in het zwembad kan je alleen reserveren als je op één van de lesgroepen bent ingedeeld. Reserveren kan je via "e-tickets" op de homepagina. 
Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.

Check de lesdagen en -tijden

 

Ben je zwanger en wil je graag in beweging blijven? Ervaar dan Zwanger & Fit. Bewegen tijdens de zwangerschap is goed voor de bloedsomloop, het ontlast de gewrichten en spieren en kan eventuele pijnklachten verminderen. Tijdens deze les ga je aan de slag met conditionele, spierversterkende en ontspanningsoefeningen.  Daarnaast is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen!
Door de luie trap kun je makkelijk het warme water in en uit. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.


Check de lesdagen en -tijden

Onder begeleiding van een instructeur worden er diverse kracht-, rek-, strek- en ontspanningsoefeningen gegeven voor het hele lichaam. De les is voor alle leeftijden geschikt. De watergynastiekles is alleen op vrijdagochtend van 11:00 - 12:00 uur. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een gratis proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

Via de webshop kun je een plaats reserveren voor een dag, tijd en groepsles.

  

Inschrijven