Nieuws

 

Groepsles
Wil je graag aan je conditie, spierkracht of uithoudingsvermogen werken? Probeer dan één van onze groepslessen! Iedereen heeft zijn eigen doelen en daarom zijn er ook verschillende lessen. De lessen worden in één van onze baden of in een combinatie van beide gegeven.
Bekijk hieronder ons aanbod. 


Wedstrijdbad
Diepte: 1.20 – 3.80 meter
Temperatuur: 27,5 graden

Doelgroepenbad
Diepte: 0.32 – 1.40 meter
Temperatuur: 31,5 graden

Instructiebad 
Diepte: 0.30 - 1.00 meter
Temperatuur: 31 graden

Ga jij de uitdaging aan? Wil jij deelnemen aan een pittige work-out en 45 minuten helemaal tot het uiterste gaan? Dan is aquabootcamp wat voor jou. Tijdens deze full body workout, onder leiding van opzwepende muziek en verschillende materialen ga jij met hoge intensiteit aan de slag om fitter en sterker te worden. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Houd jij van zwemmen en wil je je algemene fitheid verbeteren en/of onderhouden? Doe dan een keer mee bij aquafit. 
Door het gebruik van verschillende materialen en gevarieerde oefeningen werk jij aan je algemene fitheid. Door middel van stimulerende muziek blijf je gedurende 45 minuten flink bezig! 
Deze les wordt gegeven in het wedstrijdbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een  proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Deze stimulerende les is gericht op de verbetering van je uithoudingsvermogen en spierkracht. Op het opzwepende tempo van de muziek ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Na iedere les heb je het gevoel dat je wat hebt gedaan maar doordat de les wordt gegeven in het warme water is de kans op spierpijn kleiner. Wil jij je uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren in een gevarieerde les? Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Word je wat ouder en voel je dat aan lijf en leden? Kom dan gezellig meedoen bij aquavitaal. 
Door het lekkere warme water worden de spieren versoepeld en kun je op het gemakje werken aan de algemene fitheid. Maak tijdens de les een praatje met je medezwemmers en beweeg mee op de ritme van de muziek. De activiteit duurt 45 minuten, 30 minuten onderbegeleiding van een instructeur oefeningen en de laatste 15 minuten heerlijk - tijd voor jezelf - ontspannen in het water. Na de les kun je een gratis kopje koffie drinken en praten over de laatste nieuwtjes. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Op maandag - is anders dan op donderdag en vrijdag - wordt er les gegeven in 2 baden (wedstrijdbad en doelgroepenbad) met een wisselmoment na 20 minuten.Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Wil jij samen met je kleintje waterpret beleven in lekker warm water? Doe dan mee met de baby/peuterlessen. Deze lessen van een half uurtje zijn bedoelt voor een ouder/verzorger met een kind van 4 maanden tot 4 jaar. Tijdens deze lessen worden de kinderen spelenderwijs vertrouwd in het water.
Spetteren, drijven, springen en survival zwemmen zijn onderdelen die worden behandeld tijdens de lessen. Per leeftijd wordt er naar bepaalde onderdelen toegewerkt, iedere week een speelse en uitdagende les!
Als je kind 4 jaar is kan hij/zij doorstromen naar de kleuterlessen. Vanaf 4,5 jaar kan hij/zij starten met de ABC lessen. 

Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

 

Nooit te oud om te leren! De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawltechniek wil aanleren of verbeteren. Iedere 12 weken start een borstcrawlcursus en ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Door middel van persoonlijke tips en adviezen leer jij in 12 lessen van 45 minuten de techniek beter te beheersen. 

Tijd 09:00 - 09:45 uur

De nieuwe periode is van 1 december tot en met  8 maart 2024. 

Voor vragen neem contact op met Zwembad Die Heygrave, telefoon (073) 649 47 44.
E-mailen kan ook: info@zwembaddieheygrave.nl

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Advies gekregen om meer te bewegen? Of heb je last van een blessure of chronische pijnklachten die de algemene gezondheid beperken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om hieraan te werken. Onder deskundige begeleiding werk je in warm water aan je persoonlijke doelen. Door het warme water en de juiste oefeningen komt er weinig druk op de gewrichten en spieren en kun je op de juiste wijze werken aan je gezondheid. Het bevordert de conditie en heeft een positief effect op de glucosewaarden en de hart- en bloedvaten. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.


> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat bewegen goed is voor mensen met borstkanker of die borstkanker gehad hebben. Tijdens deze les ben je in ondiep, warm water bezig met verschillende, passende oefeningen. Door het warme water is de kans op blessures kleiner. Onder deskundige begeleiding ga je aan de slag met je persoonlijke doelen. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.

> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Ben je zwanger en wil je graag in beweging blijven? Ervaar dan Zwanger & Fit. Bewegen tijdens de zwangerschap is goed voor de bloedsomloop, het ontlast de gewrichten en spieren en kan eventuele pijnklachten verminderen. Tijdens deze les ga je aan de slag met conditionele, spierversterkende en ontspanningsoefeningen.  Daarnaast is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen! Door de luie trap kun je makkelijk het warme water in en uit. Deze les wordt gegeven in het doelgroepenbad. Wil je weten of de groepsles iets voor jou is, doe dan een proefles mee. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@zwembaddieheygrave.nl of bel naar het zwembad. 073 - 649 4744.


> Tarieven
> Openingstijden
> Algemene voorwaarden leskaart

Inschrijven