Over Die Heygrave

Zwemles voor je kinderen? Meedoen aan de groepslessen of lekker banenzwemmen? Dat kan in overdekt zwembad Die Heygrave in Vlijmen op nog geen 10 minuten rijden van Den Bosch en Waalwijk. Het zwembad biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Ook voor inwoners van Den Bosch, Drunen, Rosmalen, Helvoirt, Cromvoirt en Vught is Die Heygrave goed bereikbaar. In minder dan 15 minuten parkeer je de auto gratis voor de deur.

Zwembaden

Die Heygrave heeft drie zwembaden. Een wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een watertemperatuur van 27,5 graden, een instructiebad van 15 x 8 meter met een watertemperatuur van 30 graden, en een therapeutisch bad met beweegbare bodem van 8 x 10 meter. Dit laatste bad heeft een watertemperatuur van 32 graden. Het wedstrijdbad en het therapeutisch bad beschikken over een invalidenlift. Speciaal voor ouderen zijn er grote kleedhokken met beugels. Rollators mogen mee de zwemzaal in.

Water met weinig chloor

In zwembad Die Heygrave wordt het water ontsmet door een zoutelektrolyse installatie. Dit is het proces van het scheiden van zout en chloor, waarmee een continue dosering aan chloor wordt afgegeven. Hierdoor is het gebruik van chloor minimaal, wordt chloorlucht geminimaliseerd en is het prettiger voor mensen met een gevoelige huid of mensen die snel last hebben van rode ogen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu!

Vertrouwenspunt Sport

Bij het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF kunnen medewerkers van zwembaden, ouders en leden van zwemverenigingen in vertrouwen met iemand praten over bijvoorbeeld twijfels of klachten. Ook kunnen mensen bij het Vertrouwenspunt terecht voor vragen en advies. 

Vertrouwenspunt Sport

Accommodatie huren

Bij Sportcentrum Die Heygrave kun je ook voor een paar uur één van onze zwembaden, sporthallen of sportzalen huren. Meer weten mail of bel  073 649 4744.

Werken bij zwembad Die Heygrave

Op zoek naar vacatures, stages en werkervaringsplaatsen? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Zwemles voor uw kinderen? Meedoen aan Aquasportief activiteiten of lekker banenzwemmen? Dat kan in overdekt zwembad Die Heygrave in Vlijmen op nog geen 10 minuten rijden van Den Bosch. Het zwembad biedt een gevarieerd aanbod van zwemactiviteiten voor alle leeftijden. Ook voor inwoners uit Den Bosch, Rosmalen, Helvoirt, Cromvoirt en Vught is Die Heygrave goed bereikbaar. In minder dan 15 minuten parkeert u uw auto gratis voor de deur.

Zwembad Die Heygrave

Burgemeester Zwaansweg 4
5251CJ Vlijmen
Tel. (073) 649 47 44
E-mail: info@zwembadDieHeygrave.nl

Onderdeel van de Gemeente Heusden
Julianastraat 34
5251 ED Vlijmen
KVK: 17278565

 

Stuur een bericht

Inschrijven