Vrij zwemmen

Zin in een sportieve, gezellige en ontspannende activiteit? Kom dan lekker zwemmen bij zwembad Die Heygrave! Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Bekijk hieronder het aanbod. Tot snel!

Jeugdmiddag

Heb je zin om met je vrienden en vriendinnen lekker te gaan zwemmen? Kom dan samen naar de jeugdmiddag! Iedere woensdagmiddag zijn jullie van harte welkom. Klimmen en klauteren over de matten en plonzen van de duikplank, het kan allemaal. Zie je snel!

Discozwemmen

Een avondje zwemmen en plonzen op vette beats en leuke verlichting? Dat kan tijdens het discozwemmen. Het is echt een feestje om daar bij te zijn! Ook super leuk voor kinderfeestjes. Als je met een grote groep komt, dan moet je minimaal één begeleider mee naar het bad nemen. Om met discozwemmen mee te kunnen doen, moet je wel minimaal je A-diploma hebben. Plan 31 oktober en 28 november nu al in je agenda!

Check de data en openingstijden van deze leuke activiteiten

Spelen en spetteren met het hele gezin, hoe leuk is dat?! Daarnaast is het ook een goed moment om samen te oefenen voor het zwem-ABC! Voor de kinderen van het zwem-ABC is een speciale baan gereserveerd. Het wedstrijdbad en instructiebad zijn geopend. 

Baby/peuterzwemmen

Quality time op de zondagmorgen met je kleintje, lekker spetteren in het verwarmde bad. Dit uurtje is speciaal voor baby’s en peuters tot en met 4 jaar. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig om lekker samen te kunnen spelen. 

Coronamaatregel
Wil je komen zwemmen reserveer dan een plekje via de webshop.

Check hier de openingstijden van deze activiteiten

Banen zwemmen is een goede en gezonde manier om te werken aan je conditie. Daarnaast is het ook heel ontspannend en gezellig. Je kunt op je eigen tempo je baantjes zwemmen in het 25 meter lange wedstrijdstrijdbad.

Je kunt ook banen zwemmen in het doelgroepenbad (10 meter x 8 meter, maximaal 1.40 meter diep).
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 12:30 tot 13:30 uur
Woensdagavond 20:30 tot 21:00 uur 

Check hier de openingstijden van deze activiteit

Oefenen naast de reguliere zwemles is een goed idee! Vanaf de start van de zwemles op speelse wijze oefenen vinden kinderen vaak leuk en het draagt bij aan de voortgang van het zwemniveau. 

Tijdens het ABC-oefenuur kunnen de kinderen gebruik maken van het wedstrijdbad én instructiebad. In het wedstrijdbad zijn 2 banen gereserveerd voor kinderen die oefenen voor hun A, B of C diploma.

Wil je weten wat je kind kan oefenen? Check dan de zwemscore voor alle onderdelen per bad. 

Oefenen met kleding? Op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur mag je kind met kleding aan in bad voor zijn oefenbaantjes. Voor de veiligheid van jou en je kind is het wel belangrijk om dan binnen de  2 aangegeven banen te blijven. 

Kledingeisen A en B
Lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen. 

Kledingeisen C
Lange broek, shirt met lange mouwen, (regen)jas en waterschoenen. 

Inschrijven