Nieuws

  • De tijd van de Jeugdmiddag is gewijzigd 13:30 - 14:45 uur

 

Vrij zwemmen

Zin in een sportieve, gezellige of een ontspannende recreatieve activiteit? Kom dan heerlijk zwemmen bij zwembad Die Heygrave! Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Bekijk hieronder het aanbod. Tot snel!

Wedstrijdbad
Diepte: 1.20 – 3.80 meter
Temperatuur: 27,5 graden

Doelgroepenbad
Diepte: 0.32 – 1.40 meter
De diepte is afhankelijk van de activiteit.
Temperatuur: 31 graden

Instructiebad
Diepte: 0.30 - 1.00 meter
Temperatuur: 30 graden

Na 15 april vervalt op woensdag 18:00 - 19:00 uur het oefenuur. In plaats daarvan zullen wij vowassenen zwemmen aanbieden. Het alternatief voor het oefenuur is het gezinszwemmen op zondag van 10:30 tot 12:30 uur.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze collega's, wij staan je graag te woord.

 

Oefenen naast de reguliere zwemles is een goed idee! Vanaf de start van de zwemles op speelse wijze oefenen vinden kinderen vaak leuk en het draagt bij aan de voortgang van het zwemniveau. 

Tijdens het ABC-oefenuur kunnen de kinderen gebruik maken van het wedstrijdbad én instructiebad. In het wedstrijdbad zijn 2 banen gereserveerd voor kinderen die oefenen voor hun A, B of C diploma.

Wil je weten wat je kind kan oefenen? Check dan de zwemscore voor alle onderdelen per bad. 

Oefenen met kleding? Op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10:30 tot 12:30 uur mag je kind met kleding aan in bad voor zijn oefenbaantjes. Voor de veiligheid van jou en je kind is het wel belangrijk om dan binnen de  2 aangegeven banen te blijven. 

Kledingeisen A en B
Lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen. 

Kledingeisen C
Lange broek, shirt met lange mouwen, (regen)jas en waterschoenen. 

Wil je niet in een lange rij staan voor de kassa, maar snel je ticket scannen bij het tourniquet? Maak dan gebruik van onze online service, koop je ticket(s) via de webshop.> Oefentijden

> Tarieven

Baby-peutervrijzwemmen

Quality time op de zondagmorgen met je kleintje, lekker spetteren in het verwarmde bad. Dit uurtje is speciaal voor baby’s en peuters tot en met 4 jaar. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig om lekker samen te kunnen spelen. 

Als je niet mee kunt zwemmen, maar toch gezellig met je gezin mee wilt naar het zwembad dan kan dat als je in badkleding aan hebt.

 Wil je niet in een lange rij staan voor de kassa, maar snel je ticket scannen bij het tourniquet? Maak dan gebruik van onze online service, koop je ticket(s) via de webshop.

> Zwemtijden

> Tarieven

 

Banen zwemmen is een goede en gezonde manier om te werken aan je conditie. Daarnaast is het ook heel ontspannend en gezellig. Je kunt op je eigen tempo je baantjes zwemmen in het 25 meter lange wedstrijdstrijdbad.
Je kunt ook banen zwemmen in het doelgroepenbad (10 meter x 8 meter, maximaal 1.40 meter diep).
> Zwemtijden

Wil je niet in een lange rij staan voor de kassa, maar snel je ticket scannen bij het tourniquet? Maak dan gebruik van onze online service, koop je ticket(s) via de webshop.

> Tarieven

Discozwemmen

Zin om een gezellig een middag te zwemmen en plonzen op vette beats, dan is discozwemmen echt iets voor jou! Het is echt een feestje om daarbij te zijn! Ook superleuk voor kinderfeestjes. Als je met een grote groep komt, dan moet je minimaal één 18+ zwemvaardige begeleider mee naar het bad nemen. Om met discozwemmen mee te kunnen doen, moet je wel minimaal je A-diploma hebben. Heb je geen A-diploma dan moet er een volwassene mee als begeleiding.

Wil je niet in een lange rij staan voor de kassa, maar snel je ticket scannen bij het tourniquet? Maak dan gebruik van onze onlineservice, koop je ticket(s) via de webshop.

Dag en tijd
Woensdag 18 oktober 13:30 - 14:45 uur
Woensdag   3 januari   13:30 - 14:45 uur

> Zwemtijden

> Tarieven

Gezinszwemmen

Kom gezellig het hele gezin zwemmen. Duiken, spelen met de matten of met de kids baantjes zwemmen in het wedstrijdbad (1.30 - 3.85 meter diep) Zwem je liever in iets ondieper water, dan is het reacreatiebad (0.30 - 1.00 meter) een leuk bad om in te spelen en van de glijbaan te glijden. Het wedstrijdbad is ook zeer geschikt voor het aanleren van duiken, onderwaterzwemmen en het oefenen van alle zwemslagen. In het wedstrijdbad zijn de kinderen zonder A-diploma verplicht armdrijvers om de armen te hebben. Onder begeleiding van de ouders/begeleiders mogen de kinderen alleen tot de middenlijn van het wedstrijdbad zwemmen.

>Zwemtijden

 

 
Jeugdmiddag

Heb je zin om met je vrienden en vriendinnen lekker te gaan zwemmen? Kom dan samen naar de jeugdmiddag! Iedere woensdagmiddag zijn jullie van harte welkom. Klimmen en klauteren over de matten en plonzen van de duikplank, het kan allemaal. Je kunt betalen bij de receptie/ kassa of je koopt je e-ticket in onze webshop. Zie je snel!

> Zwemtijden

> Tarieven

Inschrijven