Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de zwem- en wateractiviteiten van Die Heygrave? Kijk of je vraag hieronder wordt beantwoord. Vind je je vraag niet terug, neem dan contact met ons op, telefoon: (073) 649 47 44 / e-mail: info@zwembaddieheygrave.nl.

 

Een aangekochte les kun je tot een uur van tevoren verplaatsen. Volg hiervoor de volgende instructies.

  • Klik op webshop;
  • Klik op inloggen en log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Klik op ‘Mijn profiel’,
  • Klik op ‘aankoopgeschiedenis & Overzicht’;
  • Klik op 'Mijn boekingen';
  • Je ziet nu de les die je hebt aangekocht. Klik op de knop ‘Verplaatsen’ om de les om te boeken. Je kunt een extra les alleen verplaatsen naar een beschikbare tijd en binnen hetzelfde onderdeel. 

Nee, de kinderen die bij ons zwemles volgen moeten altijd door een volwassene naar de kleedruimte worden gebracht, waar zij vervolgens door het personeel opgehaald worden en na de zwemles weer worden teruggebracht. 
De kinderen moeten ook na de zwemles door een volwassene in de kleedruimte worden opgehaald.

De startmomenten voor de zwemles staan op de  Jaarkalender zwemles 2023-2024

Het A-diploma is verdeeld over achtereenvolgens 4 groepjes: wit, blauw, oranje en rood. Bij normale voortgang duren de lessen van iedere groepen 12 weken. Het behalen van een A-diploma duurt dus ongeveer 48 lesweken. Het B-diploma en C-diploma zijn in 12 weken te halen. 

Meer informatie over het diploma

Jaarkalender zwemles 2023-2024

 

Het inhalen van een zwemles is helaas niet mogelijk. Deze keuze hebben we bewust gemaakt om de veiligheid te kunnen garanderen. Door geen inhaallessen aan te bieden, houden we altijd goed zicht op het aantal kinderen in de zwemlessen.

Een kind moet minimaal 4,5 jaar oud zijn om te beginnen met de zwemles. De datum wordt gerekend vanaf de eerste zwemles. De leeftijd mag maximaal 2 weken afwijken. Als dit meer is, moet het kind later beginnen met zwemles.

De kosten van de zwemlessen vind je op de Tarieven-pagina. Iedere 12 weken vindt er een nieuwe betaalronde plaats. De volgende betaalronde kun je vinden op de  Jaarkalender zwemles 2023-2024

 

Als jouw kind één keer ziek is krijgt je geen lesgeld terug, ook kan je deze les niet inhalen. Is jouw kind voor langere tijd ziek? Meld dit dan via Whatsapp of via de mail bij de receptie. 

Het is niet de bedoeling dat je de zwemonderwijzers tijdens de les benaderd. Wil je overleg hebben met de zwemonderwijzer? Geef dit bij de receptie aan of vul een belbriefje in. 

Voor de bijles kun je zelf inschrijven via de webshop. Eventueel kun je dit wel altijd met een docent overleggen via het belbriefje. 

De vakantieroosters wijken af van onze normale roosters. Je kan deze bekijken op de  Jaarkalender zwemles 2023-2024

De kijklessen vinden één keer per zes weken plaats. Je kan de kijklessen vinden op de Jaarkalender zwemles 2023-2024. Het inhalen van kijklessen is helaas niet mogelijk.

Diplomazwemmen vindt één keer in de twaalf weken plaats. Alle datums kun je vinden op de Jaarkalender zwemles 2023-2024.  Dit is alleen voor het rode badje, de B- en de C- groepen.

Er zijn geen zwemlessen tijdens officiële feestdagen of dagen waarop het zwembad gesloten is, zoals de zomervakantie. De dagen kun je staan op> Jaarkalender zwemles 2023-2024.

Het extra warme bad  is geopend voor sommige groepslessen, zoals Aquarobics, Bewustbewegen en Aquavitaal. Het extra warme bad is ook geopend tijdens bepaalde tijden voor het banenzwemmen. Dit lees je in het activiteitenrooster.

Het vinden van de juiste groepsles kan soms even duren. Alle soorten groepslessen kan je hier vinden. Per groepsles is ook het niveau aangegeven, je kan ook altijd een gratis proefles proberen. Twijfel je? Neem dan contact op met de receptie, we bekijken dan samen jouw situatie om een passende groepsles te vinden. 

Een proefles kun je hier aanvragen. Een proefles is kostenvrij, maar wel op afspraak. Tot snel! 

Neem telefonisch contact op met de receptie van het zwembad.

Wij bieden de mogelijkheid om jouw kind in te laten stromen, maar hiervoor is wel een testles nodig. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden. Heb je hier vragen over of wil je meer weten? Neem dan contact op. 

De kleding die gedragen moet worden scheelt per diploma. De kledingeisen voor het A-, B- en C-diploma.

 

Je kan de nieuwe lessen betalen op de 1e les van de nieuwe (of eerste) periode. De 1e les kun je vinden op de ABC-zwemkalender 2022 - 2023. of is de startdatum van de 1e zwemles. 

Als je je zwempas kwijt bent of de zwempas is niet meer leesbaar voor de scanner, dan kan een nieuwe pas voor €6,00 kopen. Ben je het paspoort van Jimmy kwijt geraakt is dat natuurlijk erg vervelend.  Een nieuw paspoort €10,00. Beide zijn verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. 

Als je later instroomt krijg je niet de stickers van de vorige baden, deze zitten namelijk verwerkt in het periodieke lesgeld. Het is wel mogelijk om ze bij de receptie te kopen. De actuele kosten vind je bij onze tarieven.

Voor het huren van de sporthal gelden variabele tarieven afhankelijk van het type huur. De informatie kun je HIER vinden.

Wachtijd zwemles
Voor de zwemles op maandag t/m vrijdag is de wachttijd 3 tot 6 maanden en voor de zaterdag is het 9 tot 12 maanden.

 

Inschrijven