Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de zwem- en wateractiviteiten van Die Heygrave? Kijk of je vraag hieronder wordt beantwoord. Vind je je vraag niet terug, neem dan contact met ons op, telefoon: (073) 649 47 44 / e-mail: info@zwembaddieheygrave.nl.

Nee, de kinderen die bij ons zwemles volgen moeten altijd door een volwassene naar de kleedruimte worden gebracht, waar zij vervolgens door het personeel opgehaald worden en na de zwemles weer worden teruggebracht. 
De kinderen moeten ook na de zwemles door een volwassene in de kleedruimte worden opgehaald.

Nee, helaas dit is niet toegestaan. Als ouder/begeleider van je kind, moet je bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs laten zien (als je 18 jaar of ouder bent). 

De startmomenten voor de zwemles staan in het jaarkalender

Het A-diploma is verdeeld over achtereenvolgens 4 groepjes: wit, blauw, oranje en rood. Bij normale voortgang duren de lessen van iedere groepen 12 weken. Het behalen van een A-diploma duurt dus ongeveer 48 lesweken. Het B-diploma en C-diploma zijn in 12 weken te halen. 

Meer informatie over het diploma

 

Het inhalen van een zwemles is helaas niet mogelijk. Deze keuze hebben we bewust gemaakt om de veiligheid te kunnen garanderen. Door geen inhaallessen aan te bieden, houden we altijd goed zicht op het aantal kinderen in de zwemlessen.

Een kind moet minimaal 4,5 jaar oud zijn om te beginnen met de zwemles. De datum wordt gerekend vanaf de eerste zwemles. De leeftijd mag maximaal 2 weken afwijken. Als dit meer is, moet het kind later beginnen met zwemles.

De kosten van de zwemlessen vind je op de Tarieven-pagina. Iedere 12 weken vindt er een nieuwe betaalronde plaats. De volgende betaalronde kun je vinden in de jaarkalender.

 

Als jouw kind één keer ziek is krijgt je geen lesgeld terug, ook kan je deze les niet inhalen. Is jouw kind voor langere tijd ziek? Meld dit dan via Whatsapp of via de mail bij de receptie. 

Het is niet de bedoeling dat je de zwemonderwijzers tijdens de les benaderd. Wil je overleg hebben met de zwemonderwijzer? Geef dit bij de receptie aan of vul een belbriefje in. 

Voor de bijles kun je zelf inschrijven. Het gaat namelijk altijd op advies van de docent. Eventueel kun je dit wel altijd met een docent overleggen via het belbriefje. 

De vakantieroosters wijken af van onze normale roosters. Je kan deze bekijken in de jaarkalender

De kijklessen vinden één keer per zes weken plaats. Je kan de kijklessen vinden in dejaarkalender. Het inhalen van kijklessen is helaas niet mogelijk.

Diplomazwemmen vindt één keer in de twaalf weken plaats. Je kan het diplomazwemmen vinden in de agenda. Dit is alleen voor het rode badje, de B- en de C- groepen.

Er zijn geen zwemlessen tijdens officiële feestdagen of dagen waarop het zwembad gesloten is, zoals de zomervakantie. Deze dagen kun je terugvinden in onze agenda.

Het extra warme bad  is geopend voor sommige groepslessen, zoals Aquarobics, Bewustbewegen en Aquavitaal. Het extra warme bad is ook geopend tijdens bepaalde tijden voor het banenzwemmen. Dit lees je in het activiteitenrooster.

Het vinden van de juiste groepsles kan soms even duren. Alle soorten groepslessen kan je hier vinden. Per groepsles is ook het niveau aangegeven, je kan ook altijd een gratis proefles proberen. Twijfel je? Neem dan contact op met de receptie, we bekijken dan samen jouw situatie om een passende groepsles te vinden. 

Een proefles kun je hier aanvragen. Een proefles is kostenvrij, maar wel op afspraak. Tot snel! 

Neem telefonisch contact op met de receptie van het zwembad.

Wij bieden de mogelijkheid om jouw kind in te laten stromen, maar hiervoor is wel een testles nodig. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden. Heb je hier vragen over of wil je meer weten? Neem dan contact op. 

De kleding die gedragen moet worden scheelt per diploma. De kledingeisen voor het A-, B- en C-diploma.

 

Je kan de nieuwe lessen betalen op de 1e les van de nieuwe (of eerste) periode. De 1e les kun je vinden in de jaarkalender of is de startdatum van de 1e zwemles. 

Als je je zwempas kwijt bent of de zwempas is niet meer leesbaar voor de scanner, dan kan een nieuwe pas voor €6,00 kopen. Ben je het paspoort van Jimmy kwijt geraakt is dat natuurlijk erg vervelend.  Een nieuw paspoort €10,00. Beide zijn verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. 

Als je later instroomt krijg je niet de stickers van de vorige baden, deze zitten namelijk verwerkt in het periodieke lesgeld. Het is wel mogelijk om ze bij de receptie te kopen. De actuele kosten vind je bij onze tarieven.

Voor het huren van de sporthal gelden variabele tarieven afhankelijk van het type huur. De informatie kun je HIER vinden.

Inschrijven